nybjtp

O le matafaioi a faʻapipiʻi i le gaosiga o laupapa faʻasalalau sima

I totonu o lenei tusiga, o le a tatou suʻesuʻeina le matafaioi a faʻapipiʻi i le gaosiga o laupapa faʻasalalau sima ma lo latou taua i le ausiaina o tulaga maualuga, laupapa faʻalagolago.

I tausaga talu ai nei, ua lauiloa tele laupapa taʻavale sima ona o latou mea lelei faʻamafanafana ma eletise. O lo'o fa'aaogaina lautele i pisinisi eseese, e aofia ai ta'avale, aerospace ma feso'ota'iga. O le gaosiga o le gaosiga o laupapa sima e aofia ai le tele o laasaga autu, o se tasi o ia mea o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi.

O lea la, o le a le sao e faia e le pipii i le gaosiga o laupapa faʻasalalau sima?

Ina ia malamalama i lenei mea, seʻi o tatou faʻamalamalamaina muamua le mea e taʻu o le fusi. I le gaosiga o laupapa sima sima, o se mea fa'apipi'i o se mea e fa'aopoopo i le paluga paluga sima e fa'aleleia atili ai lona fa'aogaina ma le gaosiga o meatotino. E galue e pei o se faʻapipiʻi le tumau e fesoasoani e fusifusia vaega sima faʻatasi i le taimi o le faʻapipiʻiina ma laasaga mulimuli ane.

O le matafaioi autu a faʻapipiʻi i le gaosiga o laupapa faʻasalalau sima o le tuʻuina atu lea o le malosi lanumeamata i le tino sima.O le malosi lanumeamata e fa'atatau i le gafatia o se mea sima e le'i fa'amumuina e tatalia le tagofiaina, fa'avasegaina, ma felauaiga e aunoa ma le ta'e pe ta'e. E taua tele lenei mea ona o mea sima e ma'ale'ale ma ma'ale'ale, ma fa'atupu tele ai le fa'aleagaina i le taimi o le gaosiga. E ala i le faʻaopoopoina o se mea faʻapipiʻi, o le fausaga o le paluga paʻu sima e sili atu ona mautu, faʻafaigofie ona taulimaina ma faʻapipiʻi e aunoa ma se suiga tele.

I le faaopoopo atu i le malosi lanu meamata, o mea faʻapipiʻi e taua tele i le ausiaina o le saʻo saʻo e manaʻomia mo laupapa faʻasalalau sima.O le mea fa'apipi'i e fa'apipi'i fa'atasi vaega sima a'o fa'agasolo le faiga, e taofia ai le fa'aitiitia tele po'o le fa'aleagaina. E taua tele lenei mea pe a faia ni mamanu lavelave laupapa laupapa e manaʻomia ai mamanu saʻo ma lavelave. A aunoa ma se mea fa'apipi'i, e mafai ona fe'avea'i pe fesuia'i mea'ai sima a'o fa'agasolo le faiga, ma fa'atupu ai le fa'aseseina o mamanu ma fa'aletonu le fa'atinoga.

O le isi itu taua o mea faʻapipiʻi i le gaosiga o laupapa eletise o le latou gafatia e pulea le viscosity o slurries sima.O le Slurry o se fa'afefiloiga o le pauta sima, mea fa'apipi'i ma isi mea fa'aopoopo o lo'o fa'apipi'iina i totonu o se alavai. O le viscosity o le slurry e iloa ai lona tafe ma le faigofie o le teuina i luga o le mea'ai. E ala i le fetu'una'iga o mea fa'apipi'i, e mafai e le au gaosi oloa ona suia le viscosity o le slurry ina ia mautinoa o lo'o fa'apipi'i pe lolomi laupapa fa'asalalau.

E le gata i lea, o le fusifusi e fesoasoani i le aveeseina o mea faʻaola i le taimi o le fana.O laupapa ta'avale sima e alu i se fa'agasologa o le fa'avevelaina o le vevela lea e mu ma malepe ai le mea fa'apipi'i. O le susunuina o le fusifusia e faʻaumatia ai vaega faʻapitoa, ma tuʻu ai se fausaga sima mama. O le aveeseina o le mea faʻapipiʻi e taua tele aua e taofia ai le faʻavaeina o le kaponi totoe, lea e mafai ona afaina ai le eletise ma le vevela o le laupapa.

E taua le maitauina o mea faʻapipiʻi faʻaaogaina i le gaosiga o laupapa sima e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete ina ia mautinoa le fetaui ma mea manaʻomia o le oloa mulimuli.O le mea lelei, o le mea fa'apipi'i e tatau ona i ai ni mea fa'apipi'i lelei, fa'aitiitia le fa'aitiitia ma fa'amama le toega pe a uma ona pala. O le filifilia o se mea faʻapipiʻi talafeagai e faʻalagolago i mea taua e pei o le ituaiga o mea sima, manaʻoga manaʻomia faʻatinoga ma le gaosiga o faʻaogaina.

I se aotelega,fa'apipi'i faia se sao taua i le gaosiga o laupapa fa'avili sima. Latou te maua le malosi lanu meamata, pulea le saʻo o fua, faʻatonutonu le viscosity slurry ma fesoasoani i le aveeseina o mea faʻaola. O le malamalama ma le fa'amalieina o le matafaioi a mea fa'apipi'i e taua tele i le mauaina o laupapa sima sili ona lelei ma mea lelei fa'amafanafana ma eletise. A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo laupapa sima, e tatau i tagata gaosi oloa ona fa'aauau pea su'esu'ega ma atina'e fa'atekonolosi fa'apipi'i fou e fa'afetaui ai mana'oga fa'aolaola.

sima laupapa matagaluega pcb gaosi


Taimi meli: Sep-02-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tua