nybjtp

Vaega faʻapitoa e nafa ma le PCB mamanu ma le gaosiga

E i ai se 'au fa'apitoa fa'apitoa e nafa ma le mamanu ma le gaosiga o PCB? O le tali o le ioe, aemaise lava mo Capel.I le avea ai o se kamupani taʻutaʻua i le pisinisi PCB, e mitamita tele Capel i lana 'au o inisinia tuuto ma poto masani ma tagata suʻesuʻe o loʻo mamanuina ma gaosia PCBs maualuga.

Capel o se kamupani ua i luma o le PCB alamanuia mo le tele o tausaga ma i le taimi nei e sili atu nai lo 1,500 tagata faigaluega.O le mea e tu'ufa'atasia ai i latou o le sili atu i le 200 o latou tagata faigaluega o inisinia ma tagata su'esu'e, lea e tautala tele e uiga i le fa'amamafa latou te tu'uina atu i tomai fa'apitoa. E le gata i lea, e sili atu nai lo le 100 oi latou ua faʻaputuina sili atu nai lo le 15 tausaga o le poto masani i le PCB alamanuia, faʻamaonia lo latou tautinoga i le faʻaauauina pea o le faʻaleleia ma le faʻafouina i latou lava fanua.

Faumea Konekarate PCB

A oʻo mai i le PCB mamanu ma le gaosiga, o le i ai o se 'au faʻapitoa faʻapitoa e taua tele.PCBs, po o laupapa matagaluega lolomi, o le pito i tua o pisinisi faaeletonika i aso nei. E fa'aogaina e fa'afeso'ota'i vaega fa'aeletonika ma tu'uina atu ia i latou le lagolago fa'aeletise ma fa'ainisinia, e fa'atagaina ai i latou e fa'agaioi lelei. Ina ia mafai ona fausia PCBs mamana ma faatuatuaina, e taua tele le i ai o se 'au o tagata tomai faapitoa o loʻo tomai i le lavelave mamanu ma gaosiga.

'au fa'apitoa a Capel o lo'o i ai le tele o tomai ma le malamalama, e mafai ai ona latou fa'atautaia le tele o lu'itau i le PCB mamanu ma le gaosiga.Latou te maua se malamalama loloto o vaega eseese ma o latou manaʻoga ma e mafai ona faʻamalieina le faʻatulagaina mo le maualuga o le lelei ma le faʻatinoga. E le gata i lea, o loʻo faʻafouina pea i latou i le alualu i luma faatekinolosi lata mai, faʻamautinoaina o PCB latou te gaosia e fetaui lelei ma masini faʻaeletoroni.

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le i ai o se 'au faʻapitoa faʻapitoa o lo latou gafatia e tuʻuina atu fofo faʻapitoa.E mafai ona eseese mana'oga a tagata ta'itasi, ma e taua le iai o se 'au e mafai ona fa'atulaga se mamanu e fa'afetaui ai na mana'oga. O le 'au fa'atekinisi a Capel e sili atu i lenei vaega aua latou te galulue vavalalata ma tagata fa'atau e malamalama io latou mana'oga tulaga ese ma maua mai ai ni fofo fou e lelei ma taugofie.

I le faaopoopo atu i le mamanu, o le au faʻapitoa e vaʻaia le gaosiga o gaosiga.Latou te fa'amautinoaina le fa'aliliuina sa'o o fa'asologa o mamanu i oloa fa'ai'u ma fa'aaoga faiga fa'atonutonu lelei e fa'amautu ai le tumau ma le fa'amaoni. O lo'o fa'aogaina e le 'au fa'atekinisi a Capel meafaigaluega fa'aonaponei ma mulimulita'ia tulaga fa'apitoa o gaosiga e fa'amautinoa ai o le oloa mulimuli e fetaui pe sili atu i mana'oga o tagata fa'atau.

I le faaopoopo atu i lo latou tomai faʻapitoa, o le 'au a Capel e lauiloa mo lana auaunaga faʻapitoa mo tagata faʻatau.Latou te tuuto atu i le tuʻuina atu o le lagolago faʻapitoa ma fesoasoani i le faagasologa o le mamanu ma le gaosiga. Pe o le taliina o fesili faʻapitoa poʻo le tuʻuina atu o faʻafouga masani o le alualu i luma, o le au a Capel e alu i luga ma tua atu ina ia mautinoa ua faamalieina tagata faʻatau ia latou PCBs.

O mea uma lava na, O le 'au fa'apolofesa fa'apolofesa a Capel o le fa'amalosi lea i tua atu o lo latou manuia i le PCB mamanu ma le gaosiga.Faatasi ai ma le tele o le poto masani, malamalama loloto ma le tautinoga i le tulaga lelei, latou te tuuina atu i taimi uma PCBs maualuga-lelei e faafetaiaʻia le suiga o manaoga o le alamanuia faaeletonika. Pe o le mamanuina o se fofo masani poʻo le faʻamautinoaina o le gaosiga sili ona lelei, o le 'au faʻapitoa a Capel e masani lava i le galuega. O lea la, afai o loʻo e suʻeina se kamupani faʻatasi ma se 'au faʻapitoa faʻapitoa mo ou manaʻoga PCB, e le sili atu le vaʻaia o Capel.


Taimi meli: Oke-30-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tua