nybjtp

Li'o-Flex Circuit: 3 Laasaga e Pulea le Fa'alautele & Fa'aitiitiga

I le saʻo ma le umi o le gaosiga o gaioiga faʻamalosi, o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia o le tau o mea o le ai ai ni tikeri eseese o suiga laiti pe a uma ona faia le tele o le vevela ma le susu.Ae ui i lea, faʻavae i luga o le faʻaputuina o le gaosiga o le gaosiga mo se taimi umi, o suiga e masani lava.

Auala e pulea ma faaleleia: O le tautala saʻo, o le faʻalavelave i totonu o taʻavale taʻitasi o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi maʻaʻa e fesuisuiaʻi e eseese, ma o le faʻagasologa o le pulea o vaega taʻitasi o laupapa gaosiga o le a le tutusa.O le mea lea, o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitiga o le mea e faʻatatau i le Mastery e faʻavae i luga o le tele o faʻataʻitaʻiga, ma le faʻatonutonuina o faʻagasologa ma faʻamaumauga faʻamaumauga faʻamaumauga e taua tele.Aemaise lava, i le faʻatinoga moni, o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia o le laupapa fetuutuunai o loʻo faʻatulagaina, ma o le a faʻamatala auiliili e le faʻatonu o loʻo mulimuli mai.

1. Muamua lava, mai le tipiina o meafaitino i le ipu tao,o le faʻalauteleina ma le faʻalavelave i lenei laasaga e mafua mai i le aʻafiaga o le vevela: Ina ia faʻamautinoa le mautu o le faʻalauteleina ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafua mai i le tao tao, muamua lava, e manaʻomia le tumau o le faʻatonutonuina o le faagasologa.I luga o le tulaga o mea toniga E sosoo ai, o le faʻamafanafanaina ma le faʻamafanafanaina o ipu tao taʻitasi e tatau ona tutusa, ma e le tatau ona tuʻu le ipu tao i luga o le ea e faʻaumatia ai le vevela ona o le tuliloaina tauaso o le lelei.E na'o le auala lea e mafai ai ona fa'ateteleina le fa'alauteleina ma le fa'aitiitiga e mafua mai i le fa'alavelave i totonu o le meafaitino i se tulaga tele.

2. O le vaega lona luae tupu i le faagasologa o le fesiitaiga o mamanu.O le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia i lenei laasaga e mafua mai i le suiga o le faʻalavelave faʻalavelave i totonu o le meafaitino: Ina ia mautinoa le mautu o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia i le faagasologa o le fesiitaiga o laina, e le mafai ona faʻaogaina uma laupapa tao.Fa'agaioiga olo, sa'o e ala ile laina fa'amama vaila'au mo le fa'amama muamua.

A maeʻa le lamination, e tatau ona mafolafola le pito i luga, ma e tatau ona faʻataga le laupapa e tu mo se taimi umi aʻo leʻi faʻaalia.A maeʻa le fesiitaiga o laina, ona o le suiga o le faʻalavelave faʻalavelave, o le laupapa fetuutuunai o le a faʻaalia tikeri eseese o le curling ma le faʻaitiitia.O le mea lea, o le faʻatonutonuina o taui ata tifaga e fesoʻotaʻi ma Le pulea o le saʻo o le tuʻufaʻatasia o le vaivai ma le faigata, ma i le taimi lava e tasi, o le faʻamoemoeina o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia o le tau aofaʻi o le laupapa fetuutuunai o le faʻamaumauga lea mo le gaosiga. o lona laupapa malo lagolago.

3. O le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia i le vaega lona tolu e tupu i le taimi o le oomiina o laupapa fe'avea'i malō.O le faʻalauteleina ma le faʻaititia i lenei laʻasaga e masani lava ona faʻamoemoeina e ala i mea faʻapipiʻi ma uiga faʻapitoa: O mea e aʻafia ai le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia i lenei laasaga e aofia ai le faʻavevelaina o le faʻamalosi, O le faʻatulagaina o le faʻasologa o le mamafa ma le fua o le kopa totoe ma le mafiafia o le autu. laupapa o ni nai vaega.

le faiga oomi o laupapa fe'avea'i malō

 

I se tulaga lautele, o le laʻititi o le fua o le kopa totoe, o le sili atu lea o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitia o tau;o le manifinifi o le laupapa autu, o le sili atu lea o le faʻalauteleina ma le faʻaititia o tau.Ae ui i lea, o se suiga faasolosolo mai le tele i le laʻititi, o lea e taua tele ai le taui ata.E le gata i lea, ona o le eseesega o le natura o le flex board ma mea faʻapipiʻi laupapa, o lona taui o se mea faʻaopoopo e manaʻomia ona mafaufauina.

O loʻo i luga o laʻasaga ia e tolu o le faʻatonutonuina ma le faʻaleleia o le faʻalauteleina ma le faʻaitiitiga o vaʻavaʻa faʻamalosi faʻamalosi faʻatulagaina ma le faaeteete e Capel.Ou te faamoemoe o le a fesoasoani i tagata uma.Mo le tele o mataupu laupapa matagaluega, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi matou, pe o loʻo i totonu o laupapa vaʻavaʻa felafolafoaʻi, fetuutuunai laupapa malo poʻo laupapa PCB malo, Capel o loʻo i ai tagata tomai faʻapitoa faʻapitoa ma le 15 tausaga o le poto masani faʻapitoa e fesoasoani i lau poloketi ma faʻalauiloa lau galuega faatino e sologa lelei.


Taimi meli: Aukuso-21-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tua