nybjtp

Laasaga autu i le 8 Layer PCB Fa'agasologa Gaosi

O le gaosiga o le gaosiga o le 8-layer PCBs e aofia ai le tele o laasaga autu e taua tele i le faʻamautinoaina o le gaosiga manuia o laupapa maualuga ma faʻalagolago.Mai le mamanu faʻatulagaina i le faʻapotopotoga mulimuli, o laasaga taʻitasi e taua tele i le ausiaina o se PCB galue, umi ma lelei.

8 Laupapa PCB

Muamua, o le laasaga muamua i le 8-layer PCB gaosiga faagasologa o le mamanu ma le faatulagaga.E aofia ai le faia o se mamanu o le laupapa, fuafua le tuʻuina o vaega, ma filifili i le taʻavaleina o faʻailoga. O lenei laasaga e masani ona faʻaaogaina meafaigaluega faʻapipiʻi e pei ole Altium Designer poʻo EagleCAD e fatu ai se faʻataʻitaʻiga numera o le PCB.

A maeʻa le mamanu, o le isi laasaga o le fausiaina o le laupapa matagaluega.O le gaosiga o le gaosiga e amata i le filifilia o mea e sili ona talafeagai mo mea'ai, e masani lava o le fiberglass-reinforced epoxy, ua ta'ua o le FR-4. O lenei mea o loʻo i ai le malosi faʻainisinia sili ona lelei ma mea faʻapipiʻi, faʻapitoa mo le gaosiga PCB.

O le fa'agasologa o le gaosiga e aofia ai le tele o la'asaga la'ititi, e aofia ai le togitogiina, fa'avasegaina o fa'avae ma le viliina.E fa'aoga le etching e aveese ai le tele o kopa mai le mea'ai, tu'u ai fa'ailoga ma pads i tua. Ona faia lea o le fa'aogaina o le Layer e fa'aputu sa'o ai laulau eseese o le PCB. E taua tele le sa'o i le laasaga lea e fa'amautinoa ai o lo'o fa'aoga lelei le fa'aoga i totonu ma fafo.

O le viliina o se isi laasaga taua i le 8-layer PCB gaosiga faagasologa.E aofia ai le viliina o pu sa'o i le PCB ina ia mafai ai ona feso'ota'i eletise i le va o laulau eseese. O nei pu, e taʻua o vias, e mafai ona faʻatumu i mea faʻauluuluga e tuʻuina atu ai fesoʻotaʻiga i le va o laulau, ma faʻaleleia ai le gaioiga ma le faʻamaoni o le PCB.

A mae'a le fa'agasologa o le gaosiga, o le isi la'asaga o le fa'aogaina lea o le solder mask ma le lomitusi mo le fa'ailoga vaega.Solder mask o se vaega manifinifi o le vai photoimageable polymer e faʻaaogaina e puipuia ai le kopa mai le faʻamaʻiina ma puipuia ai alalaupapa solder i le taimi o faʻapotopotoga. O le silk screen layer, i le isi itu, e maua ai se faʻamatalaga o le vaega, faʻasino igoa, ma isi faʻamatalaga autu.

A maeʻa ona faʻaogaina le solder mask ma le lomitusi screen, o le a alu le laupapa matagaluega i se faiga e taʻua o le solder paste screen printing.O lenei laasaga e aofia ai le faʻaaogaina o se stencil e teu ai se vaega manifinifi o faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le laupapa matagaluega. Solder pa'u e aofia ai vaega u'amea u'amea e liusuavai i le faagasologa o le solder toe fau e fausia ai se sootaga eletise malosi ma faatuatuaina i le va o le vaega ma le PCB.

A maeʻa ona faʻaogaina le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, e faʻaaogaina se masini faʻapipiʻi-ma-nofo e faʻapipiʻi vaega i luga o le PCB.O nei masini e fa'atulaga sa'o vaega i vaega fa'atulagaina e fa'atatau i mamanu fa'atulagaina. O vaega o loʻo faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi, faia ni fesoʻotaʻiga masini ma eletise le tumau.

O le laasaga mulimuli i le 8-layer PCB gaosiga faagasologa o reflow soldering.O le fa'agasologa e aofia ai le tu'uina atu o le laupapa ta'amilosaga atoa i le maualuga o le vevela, fa'afefeteina le fa'apipi'i solder ma fa'apipi'i tumau vaega i le laupapa. O le toe faʻaleleia o le solder e faʻamautinoaina se fesoʻotaʻiga eletise malosi ma faʻalagolago aʻo aloese mai le faʻaleagaina o vaega ona o le vevela.

A maeʻa le faʻaogaina o le soldering process, o le PCB ua maeʻa asiasia ma faʻataʻitaʻiina e faʻamautinoa ai lona aoga ma le lelei.Fa'atino su'ega eseese e pei o asiasiga va'aia, su'ega fa'aauau eletise, ma su'ega fa'atino e iloa ai so'o se fa'aletonu po'o ni fa'afitauli.

I se aotelega, o le8-laupapa PCB faiga gaosigae aofia ai se faasologa o laasaga taua e taua i le gaosia o se laupapa faatuatuaina ma lelei.Mai le mamanu ma le faʻatulagaina i le gaosiga, faʻapotopotoga ma suʻega, o laʻasaga taʻitasi e fesoasoani i le tulaga lelei atoa ma le faʻatinoga o le PCB. E ala i le mulimulitaia o nei laasaga ma le gauai atu i auiliiliga, e mafai e le au gaosi oloa ona gaosia PCBs maualuga e fetaui ma manaoga eseese o talosaga.

8 layers flex laupapa pcb malo


Taimi meli: Sep-26-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tua