nybjtp

E faʻapefea ona suʻeina le faʻatinoga o se faʻataʻitaʻiga PCB vave?

A oʻo mai i le vave faʻataʻitaʻiina o le PCB, o se tasi o laasaga sili ona taua o le suʻeina lea o le faʻatinoga o le faʻataʻitaʻiga.E taua tele le faʻamautinoa o le faʻataʻitaʻiga e faʻatino lelei ma faʻamalieina manaʻoga uma e faʻamaonia e le tagata faʻatau.Capel o se kamupani taʻutaʻua faʻapitoa i le vave faʻataʻitaʻiina o le PCB gaosiga ma le gaosiga o laupapa eletise, ma matou te malamalama i le taua o lenei vaega o suʻega i le tuʻuina atu o laupapa maualuga ma maualuga i a matou tagata faʻatau.

Faatasi ai ma le sili atu ma le 15 tausaga o tomai faʻapitoa ma tomai faʻapitoa i totonu o le alamanuia, ua faʻavaeina e Capel se faiga faʻatonutonu lelei o le pulea lelei e aofia ai vaega uma o le gaosiga o gaosiga mai le faʻatauga i le gaosiga i le suʻega. O lenei faiga fa'apitoa e fa'amautinoaina o laupapa ta'avale uma tatou te gaosia e fetaui ma tulaga maualuga ma fa'amalieina fa'amatalaga a tagata fa'atau.

AOI Suʻega mo pcb prototyping

Ia, seʻi o tatou suʻesuʻeina nisi o auala e faʻataʻitaʻi ai le gaioiga o faʻataʻitaʻiga PCB vave:

1. Su'esu'ega va'aia:
O le laasaga muamua i le suʻeina o le gaioiga o se faʻataʻitaʻiga PCB vave o se asiasiga vaaia. Va'ai mo so'o se fa'aletonu e va'aia, e pei o fa'afitauli uelo, mea e le fetaui, po'o fa'ailoga e ono fa'aleagaina pe misi. O se su'esu'ega va'aia mae'ae'a e mafai ona fesoasoani e fa'ailoa so'o se fa'afitauli e ono tula'i mai a'o le'i aga'i atu i metotia su'esu'e sili atu.

2. Su'ega fa'aauau tusilima:
Fa'aauau su'ega e aofia ai le siakiina o feso'ota'iga i le va o itu eseese i luga o se laupapa fa'asalalau. I le fa'aaogaina o se multimeter, e mafai ona e su'eina fa'asologa, vias, ma vaega mo le fa'aauauina. Ole auala lea e fa'amautinoa ai o feso'ota'iga eletise uma e sa'o ma fa'agaoioi lelei.

3. Su'ega fa'atino:
O suʻega faʻatino o se tulaga taua i le fuafuaina o le faʻatinoga o faʻataʻitaʻiga PCB vave. E aofia ai le tuʻuina o faʻataʻitaʻiga i faʻaaliga eseese ma iloilo a latou tali. Fa'alagolago i le lavelave o le laupapa, o su'ega fa'atino e mafai ona aofia ai le siakiina o mea e fai ma mea e fai, fa'amaonia le fa'atinoga o vaega ta'itasi, ma fa'ata'ita'iina auala eseese o galuega.

4. Su'ega malosi:
O su'ega fa'amalosi e aofia ai le fa'aogaina o le mana i se fa'ata'ita'iga ma le mata'ituina o ana amio. O lenei su'ega e fa'amautinoa ai e le fa'aalia e le laupapa ni fa'afitauli e feso'ota'i ma le malosi, e pei o le pupu'u, vevela, po'o amioga fa'afuase'i. O le mata'ituina o le maualuga o le voltage, fa'apalepale, ma le fa'aaogaina o le eletise i le taimi o lenei su'ega e taua tele i le fa'ailoaina o so'o se fa'aletonu.

5. Su'ega fa'amaoni sa'o:
O le taulaiga ole su'ega fa'amaoni ole fa'ailoga ole fa'amaonia le lelei ma le fa'amaoni o fa'ailo fa'amalosi i luga ole laupapa ta'avale. I le faʻaaogaina o se oscilloscope poʻo se suʻesuʻega faʻapitoa, e mafai ona e fuaina le lelei o faʻailoga ma lona faʻasalalau ma siaki mo soʻo se pisa poʻo se faʻalavelave. O lenei su'ega e fa'amautinoa ai e mafai e le laupapa ona fa'asalalau ma maua fa'ailoga sa'o e aunoa ma le leiloa pe fa'aleagaina fa'amaumauga.

6. Su'ega Si'osi'omaga:
O su'ega fa'alesiosiomaga e fa'atino e iloilo ai pe fa'afefea ona fa'asaga le fa'ata'ita'iga vave o le PCB i tulaga eseese i fafo. E aofia ai le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga i suiga o le vevela, maualuga o le susu, vibration ma isi mea faʻalesiosiomaga ina ia mautinoa lona maufetuunaʻi ma le tumau. O lenei su'ega e taua tele mo fa'ata'ita'iga fa'aoga i tulaga faigata pe fa'apitoa fa'agaioiga.

7. Su'ega Fa'ailoga Fa'atinoga:
Fa'ata'ita'iga fa'atinoga e aofia ai le fa'atusatusaina o le fa'atinoga o se fa'ata'ita'iga i se tulaga fa'ata'atia po'o oloa fa'apena i luga o le maketi. E ala i le faʻatinoina o suʻega faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e iloiloina le lelei, saoasaoa, faʻaogaina o le eletise ma isi mea talafeagai o lau faʻataʻitaʻiga PCB vave. E fesoasoani e fa'amautinoa o fa'ata'ita'iga fa'atusa e fetaui pe sili atu i tulaga mana'omia.

E ala i le mulimuli i nei metotia suʻega, e mafai ona e iloilo maeʻaeʻa le faʻatinoga o lau faʻataʻitaʻiga PCB vave. O le tautinoga a Capel i le pulea lelei e faʻamautinoa ai matou te faia uma nei suʻega ma sili atu, faʻamautinoa o soʻo se laupapa matagaluega matou te tuʻuina atu e fetaui ma manaʻoga o matou tagata faʻatau mo le maualuga ma le faʻatinoina lelei. O la matou 'au o tagata tomai fa'apitoa e galulue malosi e fa'aauau le fa'aleleia atili o a matou faiga fa'ata'ita'iga e tu'uina atu i tagata fa'atau fa'ata'ita'iga fa'atuatuaina ma lelei.

I se aotelega

O le suʻeina o le faʻatinoga o se faʻataʻitaʻiga PCB vave e taua tele ina ia mautinoa e faʻatino lelei ma fetaui ma manaʻoga o tagata faʻatau. Faatasi ai ma le 15 tausaga o le poto masani ma faiga pulea lelei pulea, Capel faapitoa i le vave prototyping PCB gaosiga ma le tele o le gaosiga o laupapa matagaluega. E mafai ona e faʻamautinoaina le faʻamaoni ma le lelei o au faʻataʻitaʻiga PCB vave e ala i le faʻatinoina o auala eseese o suʻega e aofia ai le vaʻaia vaʻaia, suʻega faʻaauau tusi, suʻega faʻatinoga, suʻega mana, faʻataʻitaʻiga faʻamaoni, suʻesuʻega o le siosiomaga, ma faʻataʻitaʻiga faʻatinoga. Talitonu Capel mo au PCB faʻataʻitaʻiga manaʻoga ma iloa a matou oloa ma auaunaga faʻapitoa.


Taimi meli: Oke-16-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tua